Άρθρα

Χατζηγιαννάκης Ευστράτιος - Δερματολόγος - Ιωάννινα

8 Point Lift. Νεα μεθοδος lifting!

Η βελτίωση και η αναζωογόνηση του προσώπου έχουν προχωρήσει, πέραν απο το να “γεμίζουμε” ρυτίδες και να καταφεύγουμε σε χειρουργικές θεραπείες λίφτιγκ, σε μια προσέγγιση που αποκαθιστά τον όγκο και προσδίδει φυσικό αποτέλεσμα.

Το “8 Point Lift” ή αλλιως “υγρό λίφτιγκ” χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες μη-χειρουργικές τεχνικές για την ανύψωση και ανανέωση του προσώπου δημιουργώντας μια πολύ πιο νεανική εμφάνιση. Σε 8 σημεία “κλειδιά” του προσώπου εφαρμόζουμε Υαλουρονικό για να βελτιωθεί η δομή των παρειών, nasolabial πτυχώσεις, μεσόφρυο, στόμα, jawlines και της περιοχής της κάτω γνάθου.

Η θεραπεία δρα ενισχύοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου, προσφέρει λείανση και σύσφιξη της επιδερμίδας και την εκ νέου διαμόρφωση περιγράμματος του προσώπου. Είναι μια νέα διαδικασία, πολύ δημοφιλής στην Βραζιλία και ΗΠΑ και σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο η τεχνογνωσία του Ιατρού και η πολύ καλή ποιότητα των υλικών.

Διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά για να εκτελεστεί, είναι σχεδόν ανώδυνη και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αναισθητικές ενέσεις και κρέμες. Μετά απο 2-3 ημέρες η ερυθρότητα και το ελάχιστο οίδημα υποχωρούν και οι ασθενείς θα δουν πλήρη βελτίωση μετά απο 2-3 εβδομάδες και μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη της θεραπείας για 12-15 μήνες.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για αυτήν την θεραπεία αλλά συνήθως είναι άνω των 35-40 ετών. Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε οτι η επιλογή της θεραπείας θα γίνει απο τον ειδικό Δερματολόγο ο οποίος θα “μελετήσει” την χαλάρωση του προσώπου, θα εξηγήσει τις ανάγκες για το βέλτιστο αποτέλεσμα και πάντα με την σύμφωνη γνώμη της ασθενούς.

Μπορεί να λειτουργήσει άριστα ως μονοθεραπεία καθώς και να συνδυαστεί με νήματα PDO ή Coq Thread Lift, που γίνoνται στο ιατρείο μας, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα!

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους “beauty has no age”

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Τρίτη
Πέμπτη – Παρασκευή

09:30 – 13:30 & 17:30 – 21:00

© dermstyle 2022

Κατασκευή Website Ιωάννινα